Grönt är skönt – vegetariska matkassar

Gillar du att äta vegetariskt? I så fall kanske en av de vegetariska matkassar som presenteras på denna sajt kan vara något för dig. Scrolla ner och läs igenom vad var och en av dessa vegetariska matkassar innehåller och släpp sedan lös din fantasi när du planerar inför veckans härligt gröna och sköna måltider. Hitta inspiration i de olika kombinationer av fräscha råvaror som finns att välja bland, eller bestäm dig för ditt favoritrecept redan innan och utgå från det när du väljer din matkasse. Att köpa en vegetarisk matkasse fungerar även bra som komplement till annan typ av mat.

LeverantörKassePrisErbjudandemer info
Linas - Orginalkasse789 kr499 krwww.linasmatkasse.se
Linas - Barnkasse769 kr499 krwww.linasmatkasse.se
Linas - Inspirationskasse579 kr299 krwww.linasmatkasse.se
Linas - Vegetariska kasse559 kr299 krwww.linasmatkasse.se
Giboxen1295** kr1140** krwww.giboxen.se
Middagsfrid - Stora matkassen895 kr599 krwww.middagsfrid.se
Middagsfrid - Lilla matkassen575 kr299 krwww.middagsfrid.se
Middagsfrid - Barnkassen745 kr499 krwww.middagsfrid.se
Middagsfrid - Vego kassen645 kr399 krwww.middagsfrid.se
Middagsfrid - Allt om mat-kassen825 kr599 krwww.middagsfrid.se
*Mathem har flera olika matkassar och livsmedelsprodukter som du kan beställa själv. ** Gi-boxens erbjudande inefattar 20 måltider.

Många väljer att äta vegetariskt en vecka i månaden, och då är prenumeration på Matkasse en ypperligt bra idé. Här kan du jämföra olika matkassar och välja vegetariskt när det passar dig. Maten kommer hem till dig och på så vis kan du ställa dig vid spisen utan att ha tröttat ut dig i mataffären innan. På så vis har du en massa härlig energi kvar till matlagningen och kan ge det där lilla extra i tillredningen som kommer att förgylla hela måltiden för alla. Grönt är skönt – och lyser vackert på tallriken!