Matkasse Stockholm – tid och pengar

Att bo i Stockholm kan vara givande på många sätt, men det har sina nackdelar i form av långa avstånd, tät trafik och höga priser. Vi har listat ett antal matkassar Stockholm på denna sida, vilket gör det enklare för dig som storstadsbo att få till bra mat på kort tid. Du väljer bland ett antal särskilt utformade matkassar Stockholm med innehåll som passar just dina behov. Inspirerande, nyttiga och väl sammansatta kombinationer av fräscha råvaror till rätt pris. Du som är bosatt i Stockholm får din matkasse Stockholm levererad till dörren så att den finns hemma lagom till middagstid.

LeverantörKassePrisErbjudandemer info
Linas - Orginalkasse789 kr499 krwww.linasmatkasse.se
Linas - Barnkasse769 kr499 krwww.linasmatkasse.se
Linas - Inspirationskasse579 kr299 krwww.linasmatkasse.se
Linas - Vegetariska kasse559 kr299 krwww.linasmatkasse.se
Giboxen1295** kr1140** krwww.giboxen.se
Middagsfrid - Stora matkassen895 kr599 krwww.middagsfrid.se
Middagsfrid - Lilla matkassen575 kr299 krwww.middagsfrid.se
Middagsfrid - Barnkassen745 kr499 krwww.middagsfrid.se
Middagsfrid - Vego kassen645 kr399 krwww.middagsfrid.se
Middagsfrid - Allt om mat-kassen825 kr599 krwww.middagsfrid.se
*Mathem har flera olika matkassar och livsmedelsprodukter som du kan beställa själv. ** Gi-boxens erbjudande inefattar 20 måltider.

Melliskassar, middagskassar eller fruktkassar, olika storlekar, för olika antal dagar och med särskilda teman. Här finns sköna varianter med blandade livsmedel vilka passar såväl barn som vuxna. Kanske satsa på italienskt eller thailändskt i helgen? Eller är det läge att packa en liten matsäck för en härlig utflykt? Säkerligen hittar du det du behöver i någon av matkassarna som jämförs på denna sida. Välj den bästa utifrån din egen situation och prisnivå, och slipp ifrån köer, trafik och stress. Dessutom, inget godis som åker med av bara farten. Matkasse Stockholm – spara tid och pengar.