Matkassar Malmö – spännande påsar

På barnkalas får alla en påse med en massa godsaker i, men nu finns det spännande påsar som tilltalar även äldre generationer. Bor du i Malmö och tycker att matlagning och shopping i matbutik tar alltför mycket av din värdefulla tid så kan du säkert hitta ett passande alternativ i listan nedan.

LeverantörKassePrisErbjudandemer info
Linas - Orginalkasse789 kr499 krwww.linasmatkasse.se
Linas - Barnkasse769 kr499 krwww.linasmatkasse.se
Linas - Inspirationskasse579 kr299 krwww.linasmatkasse.se
Linas - Vegetariska kasse559 kr299 krwww.linasmatkasse.se
Giboxen1295** kr1140** krwww.giboxen.se
Middagsfrid - Stora matkassen895 kr599 krwww.middagsfrid.se
Middagsfrid - Lilla matkassen575 kr299 krwww.middagsfrid.se
Middagsfrid - Barnkassen745 kr499 krwww.middagsfrid.se
Middagsfrid - Vego kassen645 kr399 krwww.middagsfrid.se
Middagsfrid - Allt om mat-kassen825 kr599 krwww.middagsfrid.se
*Mathem har flera olika matkassar och livsmedelsprodukter som du kan beställa själv. ** Gi-boxens erbjudande inefattar 20 måltider.

Här beskrivs och jämförs olika typer av matkassar Malmö från diverse leverantörer. Läs och fundera på vad du vill ha till middag i veckan som kommer, och beställ sedan hem den som faller dig bäst i smaken. Du ser priser och innehåll, leveranstider och tema- mat och vår ambition är att ge dig en tydlig bild av vad du får för pengarna. Beställer du matkasse Malmö får du leverans till dörren och kan packa upp din matkasse i lugn och ro innan du sätter igång att laga mat. I vissa finns det tydliga menyer och receptförslag medan andra innehåller inspirerande sammansättningar av nyttiga råvaror för dig att experimentera fritt med i köket. Matkasse Malmö kan vara din nya kökskamrat, som gör matlagningen både roligare, enklare och trevligare. Variera från vecka till vecka och överraska familjen lagom till fredagsmyset med fisk, kött eller vegetariskt.