Gi – på olika sätt

Många pratar om Gi som den nya inne-dieten, men när man frågar är det få som kan förklara vad den innebär. Gi är i korthet en diet som bygger på att skapa mättnad, minska vikt och öka välbefinnandet i allmänhet. Maten innehåller en hög grad kolhydrater vilket gör att kroppen tar tid på sig att smälta den. Detta gör att du inte blir hungrig lika fort, känner dig bättre i kroppen samt inte småäter för att dämpa suget i magen.

LeverantörKassePrisErbjudandemer info
Linas - Orginalkasse789 kr499 krwww.linasmatkasse.se
Linas - Barnkasse769 kr499 krwww.linasmatkasse.se
Linas - Inspirationskasse579 kr299 krwww.linasmatkasse.se
Linas - Vegetariska kasse559 kr299 krwww.linasmatkasse.se
Giboxen1295** kr1140** krwww.giboxen.se
Middagsfrid - Stora matkassen895 kr599 krwww.middagsfrid.se
Middagsfrid - Lilla matkassen575 kr299 krwww.middagsfrid.se
Middagsfrid - Barnkassen745 kr499 krwww.middagsfrid.se
Middagsfrid - Vego kassen645 kr399 krwww.middagsfrid.se
Middagsfrid - Allt om mat-kassen825 kr599 krwww.middagsfrid.se
*Mathem har flera olika matkassar och livsmedelsprodukter som du kan beställa själv. ** Gi-boxens erbjudande inefattar 20 måltider.

Här på sidan kan du jämföra de olika Gi matkassar som finns att tillgå. Ingredienser, utformning och pris varierar, och du kan enkelt se vilka skillnader som finns. Vill du experimentera eller följa en detaljerad planering i din matlagning? Vill du ha tydliga instruktioner eller skapa fritt? Olika Gi matkassar ser ut på olika sätt, men alla innehåller de råvaror som valts ut med syfte att skapa en Gi matkasse. Här finns barnkassar, salladskassar eller klassiska Gi matkassar. Laktosfria matkassar med inriktning Gi eller specialanpassade sådana utifrån särskilda behov. Gi kan se ut på olika sätt och det blir spännande att se vilken av alla dessa Gi matkassar som du kommer att tycka bäst om.