Ekologisk matkasse – ett val med eko

Många undersökningar som genomförs regelbundet visar att vi i allt större utsträckning väljer att handla ekologiskt. Det finns ett växande utbud av ekologisk mat, ett större intresse och engagemang i frågor kring ämnet, samt även ett tydligt behov av att kunna jämföra de ekologiska matkassar som numera erbjuds för hemleverans från olika leverantörer. Det är där vi kommer in i bilden.

LeverantörKassePrisErbjudandemer info
Linas - Orginalkasse789 kr499 krwww.linasmatkasse.se
Linas - Barnkasse769 kr499 krwww.linasmatkasse.se
Linas - Inspirationskasse579 kr299 krwww.linasmatkasse.se
Linas - Vegetariska kasse559 kr299 krwww.linasmatkasse.se
Giboxen1295** kr1140** krwww.giboxen.se
Middagsfrid - Stora matkassen895 kr599 krwww.middagsfrid.se
Middagsfrid - Lilla matkassen575 kr299 krwww.middagsfrid.se
Middagsfrid - Barnkassen745 kr499 krwww.middagsfrid.se
Middagsfrid - Vego kassen645 kr399 krwww.middagsfrid.se
Middagsfrid - Allt om mat-kassen825 kr599 krwww.middagsfrid.se
*Mathem har flera olika matkassar och livsmedelsprodukter som du kan beställa själv. ** Gi-boxens erbjudande inefattar 20 måltider.

Här på sidan kan du bläddra bland ett flertal ekologiska matkassar med olika innehåll och utformning. De utgör en bas för din ekologiska matlagning och kan inspirera dig till att prova nya rätter varje dag. Läs om innehållet och jämför de olika varianterna för att hitta just den matkasse eko som passar dina behov och önskemål. När du väljer att köpa en ekologisk matkasse visar du din miljömedvetenhet, ditt ställningstagande och ditt engagemang på ett bra sätt. Du kan känna dig nöjd med att du väljer produkter som är odlade under kontrollerade former, fria från olika former av kemiska bekämpningsmedel, men det gäller att göra rätt val även i nästa skede. Jämför därför de ekologiska matkassar som presenteras här på sidan, och välj den som du tycker faller dig mest i smaken.