Billigaste matkassen- och kanske den bästa

Kanske har du en begränsad tillgång till både tid och pengar? Kanske finns det viktigare saker i vardagen att prioritera än timmar vid spisen eller i kön på mataffären. Kanske sliter du långa dagar på jobbet och känner att det skulle vara skönt om någon kunde se till att det finns mat hemma i kylen som är lättlagad, god och näringsrik, men som inte behöver kosta dig en förmögenhet varje vecka.

LeverantörKassePrisErbjudandemer info
Linas - Orginalkasse789 kr499 krwww.linasmatkasse.se
Linas - Barnkasse769 kr499 krwww.linasmatkasse.se
Linas - Inspirationskasse579 kr299 krwww.linasmatkasse.se
Linas - Vegetariska kasse559 kr299 krwww.linasmatkasse.se
Giboxen1295** kr1140** krwww.giboxen.se
Middagsfrid - Stora matkassen895 kr599 krwww.middagsfrid.se
Middagsfrid - Lilla matkassen575 kr299 krwww.middagsfrid.se
Middagsfrid - Barnkassen745 kr499 krwww.middagsfrid.se
Middagsfrid - Vego kassen645 kr399 krwww.middagsfrid.se
Middagsfrid - Allt om mat-kassen825 kr599 krwww.middagsfrid.se
*Mathem har flera olika matkassar och livsmedelsprodukter som du kan beställa själv. ** Gi-boxens erbjudande inefattar 20 måltider.

Satsa på en billig matkasse från något av de företag som presenteras på denna sida. Välj bland de olika alternativ som finns att tillgå och hitta den bästa eller billigaste matkassen för just dina behov. Kanske är den billigaste matkassen fullt tillräcklig för dig och din familj, och kanske gör den att vardagen rullar på lite enklare. Att du väljer den billigaste matkasse du kan hitta betyder inte att du väljer dålig mat. Det betyder att du är intresserad av vad du betalar för, och att du vill ha koll på vilket pris du och din familj betalar per portion eller vecka. Du hittar innehållsbeskrivningarna här på sidan och kan enkelt se vad som finns i den ena men saknas i den andra.